Καλώς ήλθες, επισκέπτη! [ Εγγραφή | Σύνδεση

Κανόνες αγγελιών

Ο βασικός σκοπός του Melisokomio.gr είναι να δημιουργήσει μια μικρή κοινωνία ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, ενδιαφέροντα σχετικά με μελισσοκομική και τις μελισσοκομικές αγγελίες. Κάθε «κοινωνία», μικρή ή μεγάλη χαρακτηρίζεται από κάποιους κανόνες. Στην περίπτωσή μας ελάχιστους, που αποσκοπούν στην ομαλή λειτουργία μας και στην ποιοτική παραμονή σας στον ιστότοπο. Θα μιλήσουμε για μερικούς από αυτούς και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν απορίες σας μέσα από τις επόμενες γραμμές.

Θα εμφανιστούν αγγελίες που θα παραβιάζουν τους κανόνες. Αν μια αγγελία διαγραφεί λόγω παραβίασης αυτών, ο κάτοχός της θα έχει τη δυνατότητα να την τροποποιήσει. Θα διατηρήσουμε χωρίς προκαταλήψεις το δικαίωμα να αποφασίζουμε αν μια αγγελία συμμορφώνεται ή όχι με τους κανόνες και το γενικότερο πνεύμα της ιστοσελίδας. Οι κανόνες ενημερώνονται διαρκώς και μπορεί να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αν θεωρείτε πως ο εκάστοτε διαχειριστής δεν διαχειρίστηκε σωστά μια καταχώρηση, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Όριο καταχωρήσεων
Στην παρούσα φάση και στο πλαίσιο της προώθησης της ιστοσελίδας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αγγελιών που μπορείτε να καταχωρήσετε. Ο μέγιστος αριθμός φωτογραφιών ανά αγγελία ορίζεται σε τρεις (3). Παρακαλούμε να αποφεύγετε να εισάγετε αγγελίες με το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία σε περισσότερες από μία περιοχές. Διαγράψτε την παλιά αγγελία πριν εισάγετε την νέα. Η διάρκεια που μια αγγελία θα παραμένει ενεργή ορίζεται προς το παρόν σε αόριστη. Οι εγγραφές νέων μελών είναι ελεύθερες και δεν απαιτούν πρόσκληση.

Περιγραφή αγγελίας
Εισάγετε έναν ευπρεπή και ευκολονόητο τίτλο και σχετικό κείμενο. Προσθέστε επιπλέον πληροφορίες για να περιγράψετε καλύτερα το προϊόν σας. Θυμηθείτε. Μια καλή φωτογραφία είναι ικανή να ολοκληρώσει από μόνη της μια συναλλαγή!

Γλώσσα
Επιτρέπονται μόνο αγγελίες στην Ελληνική γλώσσα με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Κατηγορίες
Η τοποθέτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας στη σωστή κατηγορία βοήθα ιδιαίτερα στην διαδικασία της αγοραπωλησίας. Εάν δεν γνωρίζετε που να τοποθετήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, δείτε τον ιστότοπο ή συμβουλευτείτε μας. Μη διστάσετε να μας προτείνεται μια νέα κατηγορία αν πιστεύετε πως θα έπρεπε να υπάρχει.

Μόνο ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ανά αγγελία
Όπως είπαμε δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καταχωρήσεων. Αποφύγετε αν καταχωρείτε περισσότερα από εάν προϊόντα ανά κατηγορία, εκτός και αν σκοπεύετε να τα ανταλλάξετε (π.χ. 2 για 1).

Σύνδεσμοι
Οι σύνδεσμοι και τα video urls θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά σχετικά με την καταχώρηση σας. Σε άλλη περίπτωση θα διαγράφονται.

Εικόνες
Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι αγγελίες με εικόνες προσελκύουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Προσβλητικό περιεχόμενο
Δεν επιτρέπονται αγγελίες ή εικόνες που μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικές για συγκεκριμένα άτομα, έθνη ή δημόσια πρόσωπα. Δεν επιτρέπονται δε, αγγελίες άσχετες με το περιεχόμενο και το γενικότερο πνεύμα της ιστοσελίδας. Αγγελίες ενοικιάσεων, πωλήσεων σκαφών, αυτοκινήτων κλπ απλά θα διαγράφονται χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση.

 

Καλή συνέχεια

εκ μέρους του Melisokomio Team

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα